Маги Сидерова се оказа всестранно развита личност. Красавицата, която бе водеща на изтънчен коктейл по повод третата годишнина на българското представителството на турска болница, поздрави гостите на събитието на турски език. Това предизвика бурни реакции от страна на гостите и доказа, че освен красива, Маги е изключително ерудиран човек. Турското болнично заведение, станало известно в страната ни от операцията на Люси Иларионов, се слави с отлични специалисти, освен в областта на естетичните интервенции и присаждането на коса, и с невероятни постижения в областта на бариатричната и метаболитна хирургия.

Най-хубава новина е че Ивайло Колев, Ася Капчикова, Мирослава Тодорова от X Factor и Маги Сидерова (Желязкова) ще подкрепят благотворителната кауза за историята на 20-годишния Георги. Той идва на бял свят с тежка диагноза – порок на сърцето. Когато е
на година и половина е успешно опериран и расте като щастливо и здраво дете. На ежегоден преглед през 2009 г. се констатира необходимост от повторна сърдечна операция. След нея Георги потъва в кома, от която излиза с парализа и частична амнезия, заради инсулт, получен от сърдечна фибрилация. Има само гълтателен рефлекс. Прогнозите на лекарите не са обнадеждаващи.
Специалистите от болница в Анкара смятат, че Георги има всички шансове да се върне към обичайния начин на живот отпреди инсулта, но за това е необходимо да остане в болницата между 6 и 12 месеца без прекъсване.

Неговото семейство обаче не е в състояние да осигури финансово този престой. Въпреки състоянието си, Георги успява да завърши Първа езикова гимназия във Варна и мечтае да продължи образованието си във Висшето военноморско училище. Заедно можем да превърнем тази иначе обикновена мечта в реалност!