Цяла седмица върху гримьора Валентин Кулагин се изсипват купища негативни коментари. Никоя от звездите, които той гримира като Черната Златка не смеят да го защитят, защото ще си навлекат гнева на възмутените зрители.

Снощи обаче, най-коментираната риалити звезда Мегз си позволи да коментира темата. Мегз постна снимка на стената си с противоречив текст, от който не стана много ясно дали се подиграва на Кулагин или го защитава. Тя написа:

“Гледате ли? Познахте ли блузата? Оказва се, че и “Аристокрацията” от най-висшето общество носи MEGZ. Валче".

Изглежда гримьорът носи женските дрехи на Каканашева. Той претендира, че ползва само най-скъпите продукти, но изглежда Мегз му е слабост и прави изключение.

Фактът, че красавицата е сложила думата “аристокрация” в кавички говори повече за подигравка. От друга страна, пък тя е поставила името на гримьора в най-галената му форма в сърце.

снимка: Instagram

Последваха стотици коментари. Много от хората не разбираха как силен характер като Мегз може да защитава подобен злобен и мрънкащ човек. Други пък спореха, че тя по-скоро го иронизира, пише ХотАрена.нет

Най-странното, обаче, е че Мегз изтри поста няма и час след пускането му. Изглежда красавицата се почувства неразбрана или реакцията на коментиращите не е била според очакванията й. Тя прецени, че не търси подобен шум и за да избегне медийното внимание по темата върху себе си побърза да изтрие снимката. Но вече беше твърде късно. Какво мислите вие за гримьора Кулагин и реакцията на Мегз?