Ирония на съдбата! Така може да бъде описана последната дестинация, на която Росен Чолов, подсъдим по две дела за сводничество, беше засечен от папараци.

Едва разпознаваем и в окаян вид, бившият съпруг на Ирена Милянкова поседна да отмори, след като си напазарува чушки и домати от Женския пазар.

От вида на брадат бандюга и бизнесмен, за когото се твърди, че е придумал години наред манекенките от „Визаж“ да извършват и други освен моделски услуги, няма и следа. Чолата е заменил компанията на дългокраките красавици с тази на бабите от пазара, а за да се слее максимално с тълпата от пенсионери, соченият за сводник дори се е сдобил с еблематичната пазарска торба от сезал, разкрива „България Днес“.

снимка: фейсбук

След 14 години съжителство и четири деца Ирена Милянкова си тръгна завинаги от Росен Чолов преди няколко години. По същото време започват и делата срещу него.

В момента звездата от „Под прикритие“ е щастлива с новия си мъж Никола Чолаков, от когото роди петото си дете и не иска да чуе за мъжа, който я направи майка още на крехката 14-годишна възраст.

На Росен не му остава друго, освен да чака присъдите на Темида, но делата продължават да буксуват.