След като й се родиха двама сина, фолк певицата Емануела копнее да си има и момиченце. Това става очевидно от пост на изпълнителката, който тя публикува в личния си профил във Фейсбук.

Според гадателната система на социалната мрежа, звездата ще си има момиченце, което ще е с руса къдрава коса и изимрудени очи като на майка си. 

Звездата на "Пайнер" все още не е открила бащата на бъдещото си отроче. За зла участ предишните й връзки завършваха катастрофално. За първия й съпруг се знае, че я изоставил и то пред олтара. От него тя има син Христо. Преди три години тя стана майка за втори път и дари с първо внуче фамилията Диневи. Връзката на фолк дивата с Митко Динев обаче не просъществува и ето днес тя е самотна майка за втори път. 

Според слуховете в момента изпълнителката на "Таралеж" има интимни отношения с Мартин Николов. „Обичам го повече, отколкото той мен, въпреки че в началото на връзката ни бе обратно”, заяви в интервю Емануела. Тя цени в мъжа до себе си най-много неговото чувства за хумор и себеиронията. „Той много носи на майтап”, разказа още фолкаджийката. Мартин бил още много романтичен и внимателен към жената до себе си и никога не се бъркал в бизнеса на певицата, дори някои нейни решения да не му харесват. Досега тя винаги играела ролята на мъжа във връзките си, затова сега се радвам да бъда глезена, обяснява още пайнерката. Дали той ще е Баща номер 3 в живота й, времето ще покаже.