Порноактрисата Джена Джеймисън роди третото си дете през април 2017 г., но едва сега публикува първото си селфи оттогава досега.

Вчера 43-годишната кралица на порното сподели кадър в Инстаграм, на който тя е само бельо. В публикацията Джена сподели, че много се чудела дали да качи снимката, тъй като изпитвала комплекси заради тялото си и по-специално заради корема си. Разбира се, в кадъра присъства и малката й дъщеричка, която се роди миналата пролет.

„Не съм тренирала, откакто родих, дори и не искам да започвам. Знам, че все някога отново ще вляза в предишната си форма, но и да не се случи, няма проблем. Много жени се притесняват от тялото си и не се чувстват добре, след като родят. Искам да кажа на всички вас, че сте красиви, защото ви се е случило чудо – дали сте живот“, пише Джена.

Преди да роди през април Джеймисън посрещна на бял свят близнаците Джеси Джеймисън Ортиз и Джърни Джет Ортиз. Те са от бившия й съпруг, майсторът на бойни изкуства Тито Ортиз. От няколко години насам Джена е щастлива с бизнесмена Лиор Битон.

Текст: Woman.bg