Телевизионерката Гала живее на метри от бившата половинка на мъжа си Стефан, с когото отскоро всяка сутрин открива предаването "На кафе”. Едва ли някой ще повярва, но това не е стечение на обстоятелствата, а съвсем целенасочено.

Майката на Никол, дъщерята на Стефан, отдавна има нов мъж до себе си, от когото също има дете. А апартамента, в който семейството се преместило преди време, нарочно бил избран да е в съседна кооперация. Желаният резултат естествено е Стефан и Никол да са по-близо един до друг. И няма никаква драма. Всъщност Стефан, Гала и Мари, дъщеря й от предишния й брак, са в топли приятелски отношения със семейството на Никол, пише "Таблоид". „Тя се прибира от училище и решава там ли да се прибере, тук ли да се прибере…”, сподели неотдавна Стефан при една от малкото си медийни изяви.

Днес двете семейства са изключително близки и задружни, но разбира се, пътят до тези перфектни отношения не бил нито кратък, нито лесен. Както е известно, Стефан и Гала се запознават чрез SMS. Един ден той просто написал съобщение, което изпратил на грешен телефонен номер, който се оказал този на водещата на предаването „На кафе”. Последвал шеговит отговор. След време отново си разменили SMS-и, просто така, без причина, докато постепенно не възникнало приятелство. Тогава Гала била разведена с бащата на Мари, но продължавали да живеят заедно. Вече окончателно били разделени, когато дружбата й със Стефан се задълбочила до кореспонденция на по-лични теми, като например кой как преминава през своите трудни периоди и т.н.

Скоро разговорите се превърнали във флирт и се стигнало до първа среща. След нея вече нищо не било същото и двамата решили да дадат шанс на чувствата си.