Вчера гръмна новината за изключително слабата визия на актрисата Радина Кърджилова. Мнозина изкоментираха болезненото й състояние и са на мнение, че тя трябва да качи поне 5-10 килограма.

Правят впчетлание сенките й под очите, скулестото лице и рядката коса. Да, Радина е майка на едно прекрасно, лъчезарно момченце и грижите за него със сигурност й идват в повече, но не трябва ли тя да му дава пример за здравословен начин на живот?

Нека припомним, че половинката на Деян Донков има свой влог, в който разказва за ежедневието си, предстоящи пиеси, как си прави грим и прическа за събития и т.н.

Радина изглежда се почувства лично засегната от коментарите, които заваляха по неин адрес преди броени дни и побърза да качи обяснително видео. Видеото се появи буквално преди половин час, но за съжаление от него разбираме, че Радина не вижда никакъв проблем в начина, по който изглежда.

"Скъпи приятели, най-напред искам да благодаря за вашето внимание към мен, т.като сте проявили загриженост по отношение на промяната във вида ми, която беше приета от мнозина не много благосклонно", споделя младата майка.

"Преди няколко месеца спрях да кърмя сина ми Христо и метаморфозата на тялото ми след това спряга тази точка или килограми, които нося в момента и повярвайте ми, чувствам се добре и ги нося с лекота", отсече Радина.

Причината да спре да кърми бе свързано с началото на нейните репетиции с Маргарита Младенова за спектакъла "Идиот" на Достоевски, който излезе с премиера през ноември.

"Вече усещам, че дойде времето да възвърна старата си форма, въпреки че не виждам защо да го правя. Наистина едно, две килца отгоре ще ми се отразят добре", е откровена актрисата.

Какво ще кажете за визията на Радина: изглежда ли измъчена или щастлива?