Обичаната актриса Стоянка Мутафова си има младо лъвче за асистент, видя HotNews. Напоследък г-жа Стихийно бедствие все по-често е забелязвана в компанията на около 29-годишен младеж. Той я придружава по интервюта и събития, на които звездата е канена.

"Въпросният човек се казва Евгени и е много добро момче. Истински кавалер е и Стоянка много си го обича. Тя го чувства като внук, нищо че работата ги събира", коментират запознати. Дъщерята на актрисата - Муки също го приела радушно и дори не ревнувала, когато той прекарва повече време с майка й.

Мутафова се запознала с Евгени покрай естрадната звезда Кичка Бодурова. Актрисата имала нужда от млад човек, който да й помага в ангажиментите и Кицата го препоръчала с двете си ръце. Момчето всъщност е човекът, който певицата представи за свой пи ар по време на участието си във "ВИП Брадър". Именно с него звездата водеше кореспонденция по имейл зад гърба на Биг Брадър, уговаряйки го да разпространява информации относно участието й в "Сизър палас" в Лас Вегас.

Евгени в компанията на Мутафова и актуалната "Мис България" Тамара.