В събота една от най-известните и сексапилни дами в България отпразнува своя рожден ден в луксозна столична дискотека в компанията на своите също толкова привлекателни приятели.

Златка Райкова бе поканила цял небосклон от звезди, сред които Андреа, Алисия, Мегз, майката на Бирмата - Лидия Скалата, куп гримьори и фризьори и плеймейтки.

Мернахме и гаджето на русокосата красавица - Георги Валентинов, който от своя страна бе придружен от цяла армия борци. Георги зорко наблюдаваше любимата си и я "пазеше" от всякакви почитатели и чужди мъжки ръце.

"Честит рожден ден любима моя, бъди все така красива, пълна с енергия и добра!Обичам те", написа той в своя Instagram профил. А под общата им снимка Златка отговори: "Благодаря ти, че си винаги до мен".

Всички се бяха постарали с вечерните си визии, но няма как да отречем, че рожденничката блестеше най-ярко! Злати бе заложила на червена секси рокля, права коса и перфектен грим.

Малко се учудихме, че Мегз присъства на партито, тъй като преди време тя и Златка бяха скарани, все пак и двете са дизайнерки... Но изглежда това е останало в миналото и сега двете звезди са повече от близки.

Първа от партито си тръгна Алисия, след нея си тръгна Андреа, а Мегз публикува клипчета, на които се прибира чак в 5 сутринта.