Една от най-скандалните носителки на титлата „Мис Силикон“ Габриела Попова сътвори първия светски скандал за годината.

Миската заразя гаджето си. По информация на HotArena.net екшънът е станал навръх Нова година. Решението й изненадало всичко като бомба, тъй като за красавицата се говореше, че е искала да сключи брак с приятеля си. Двамата даже всеки ден си пускаха общи снимки във Фейсбук. За сега не се знае конкретната причина за раздялата.

Габриела обаче дори не искала да рони сълзи. И навлезe ударно в нова ниша далеч от любовната. От известно време насам тя се е отдала на моден бизнес. Блондинката създаде своя марка с името „Gabriela Collection” и отвори бутик в самият център на София - в пресечната на Витошка на ул. Неофит Рилски.

Именно там миската е разпожила всичките си модели, които се открояват с голяма доза блясък и екстравагантност. Известно време Габриела се бе скрила от светските среди, като това се обясняваше с факта, че е сгодена и ще стяга сватба. След като това вече е в миналото се очаква скандалната мацка отново да провокира, като този път обаче вниманието ще бъде насочено към бизнеса й.