"Reborn" - това е думата, която използва Николета, за да опише как се чувства след грандиозното празнуване на своя 30-и рожден ден на остров Бали, Индонезия.

То не бяха прегръдки с маймуни, целувки със слонове и екзотични пейзажи... Плеймейтката завързва нови приятелства с мили животинки и се наслаждава на прекрасни гледки и никога не пропуска да сподели в социалните мрежи какво прави.

Можем да разчитаме на бившата на Божинов, че ще засипе феновете си с интересни и оригинални снимки, на които в повечето случаи е полу-гола, само по бански костюм.

Ето какво сподели самата Николета: "30 - звездни, сензационни, емоционални! Постигнах много, изстрадах малко, насладих се на всичко, обичам истински, живея пълноценно, създадох нещо безценно (Никол)! Години наред вече съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на важните хора и в устите на маловажните! 30 е само началото на най-великолепното, което предусещам, че ми предстои! Започвам да “пиша” новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм - обещавам да видите още по-съвършената ми версия!"

Припомняме ви, че Николета е в компанията на своя любим - Ники Михайлов, който най-вероятно я е обсипал с куп романтични изненади и подаръци. Близки до двойката разказват, че вратарят давал мило и драго за най-голямата си любов и обичал да я глези и да я вижда щастлива. Е, това определено си личи от снимките!