Невероятната Наталия Гуркова, която познаваме като "Мис България" от далечната 1998 г. от отдавна е в обтегнати отношения със съпруга си, заради което в момента тя е живее отделно от децата си.

Красавицата и семейството й живееха дълго време в Южна Африка, но сега тя е за постоянно в България. Съпругът й нямал нищо против тя да се връща в родината, но й забранил да взима децата със себе си.

В средите се говори, че бракът им е пред разпад. За да спасят брака си, Наталия и Джордже направиха романтичен воаяж във Венеция през лятото. След ваканцията, уж възмутената от множеството спекулации по отношение на семейното си положение моделка заяви : „Аз съм най – развежданата жена от медиите в България“. Скандалните си снимки в компанията на родни подземни босове Гуркова обясни с факта, че често се прибирала сама в София, за да се види просто с приятели. Независимо, дали ВИП срещите на Наталия в София са само приятелски или не, то на съпруга й явно му е писнало самичък да топли семейното гнездо, пише "Таблоид"

 

@makeupanastasiya ;hair by @sbisova ;@avielhandmade

A post shared by Natalia Gurkova-Mihaljevich (@natalia_gurkova_mihaljevich) on

Източник: slava.bg