Снощи тенис звездата Серина Уилямс и бизнесменът Алексис Оханян си казаха заветното „Да“. Това е една от най-големите сватби в света на шоубизнеса от години насам. На нея присъстваха знаменитости като Ким Кардашиян, Джей Зи, Бионсе и разбира се, Винъс Уилямс.

Празничната церемония се състоя в Ню Орлиънс, а темата на грандиозното парти бе „Красавицата и звярът“. На сватбата присъства и най-важният човек в живота на Серина и Алексис – дъщеря им Алексис Олимпия Оханян младша, която се роди само преди два месеца.

Пред мястото на събитието само за минути пристигаха знаменитост след знаменитост. Някои от тях дори дойдоха заедно, например Сиара и Кели Роланд. Звездното семейство Ноулс също пристигна с един автомобил. Събитието бе уважено и от самата Ана Уинтур, която както винаги се открояваше с характерната си стилна визия.

Рапърът Джей Зи също направи жест към Серина, тъй като той присъства на празника й, въпреки че трябвало да си тръгне съвсем скоро, за да изнесе следващия си концерт от настоящото си турне.

Разбира се, всички телефони и фотоапарати бяха строго забранени, можем да видим единствено кадрите, заснети от папараци.

Друга звездна двойка, която уважи събитието бе Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон. Всички гости бяха спазили дрескода и изглеждаха подобаващо – бляскаво и величествено. Атмосферата на сватбата е празнична и отвсякъде звучи музика. В началото на вечерта духов оркестър поздравил младото семейство, докато всички гости се наслаждавали на хубави коктейли.

Източници издават пред медиите, че Серина била планирала да бъде с две сватбени рокли. Една за церемонията, а втората за партито, което продължило до зори.

Подготовката за голямото събитие започнала още от ранния следобед, когато булката и младоженецът пристигнали на мястото. И както традицията в тази част на света повелява, на предната вечер се състояла и репетиция за сватбата. Тогава Серина заблестяла с разкошна бяла рокля на Версаче, струваща 100 000 долара. На предварителната репетиция присъствали само най-близките приятели и семейството на Уилямс и Оханян. Тенисистката останала вярна на професията си като комбинирала елегантната си рокля със спортни обувки Nike.

Текст: Woman.bg