Сватба се задава на хоризонта за единствения наследник на Стефан Данаилов, стана ясно от думите на младия мъж в предаването „На кафе”. Синът Владимир, който от малък живее в Америка ще се врече във вечна вярност на любимата си Виктория навръх рождения ден на татко си на 9 декември. Датата всъщност избрала бъдещата булка, а когато Владко съобщил новината на баща си, големият актьор попитал : „Това не е ли малко прекалено?”.
Майка му Ирен Кривошиева вече стяга куфарите си за пътуването. Тя ще бъде в компанията на мъжа си Николай Николов, с чиято фамилия вече се представя. Засега не е ясно дали Данаилов ще издържи дългото пътуване зад Океана, понеже от години е с разклатено здраве.


Владимир признава, че не романтичен, затова предложение за брак с падане на колене нямало. Още през 2012 година, когато бил у нас, купил пръстен на своята любима жена. Двамата са заедно от девет години. „За мен е най-важна църковната церемония”, споделя Владко, който не крие обаче, че ще има и гощавка след това. Тя се подготвя с пълна сила, както изискват традициите в Америка.
Бъдещият младоженец се надява, след като сключи брак да стане и отново студент. Той иска да учи за лекар, но влизането в медицински университет в САЩ е изключително трудно. Затова от юни месец непрекъснато ходи по интервюта и пише експозета. Досега той бе фитнес инструктор и масажист. През 2012 година той и майка му влязоха в тогавашния сезон на „ВИП Брадър”, но не можаха да намерят общ език с останалите съквартиранти.