Тест драйв на атракционите в „Дисниленд“ ще си подари Иван Динев-Устата за рождения ден.

В унисон с поверието, че 40 не се празнуват, довечера рапърът ще се събере само със семейството си.

„Днес само приемам поздравления и ще си купя една бутилка хубаво уиски, но другата седмица имаме рожденичка – голямата ни дъщеря Ема става на 10 и отиваме в „Дисниленд“. Тя е влюбена в Париж, знае много неща за Франция като цяло и отдавна й е мечта да я посети. Виж, мен ме е страх от люлки и скоростни влакчета, а там чувам, че има такива забавления, че можеш само да се смееш и сополи да пускаш – нямаш време дори да се уплашиш“, сподели с усмивка за „Монитор“ изпълнителят на Leila Palatute.

С намигване той добави, че докато момичето му играе и гледа парада на принцесите от култовите анимации на „Дисни“,
той ще разпуска дискретно на някоя от класическите въртележки с кончета, които плавно се вдигат и спускат.

Съвсем скоро той ще извади дует с не толкова популярен изпълнител, на чиято кариера е решил да даде рамо. Големите си солови проекти на музикалния фронт е оставил за след Коледа. По това време Иван имаше идеята и да лансира стендъп комеди шоу, в който сценарият и актьорската част да бъдат изнесени изцяло от него.

Вдъхнови се за идеята след като гледа спектакъла на Тери Фейтър в Лас Вегас тази пролет по време на турнето си в САЩ. Той е вентрилоквист, излиза с бенд на сцената, но гвоздеят в целия пърформанс са куклите му – персонажите варират от Елвис до стара мома с дузина пластични корекции. „Нахвърлял съм основния сюжет, той е базиран на ситуации от моя живот. Мислех, че ще съм готов до края на годината, но е много важно човек като прави нещо подобно, то хем да е забавно, хем да е оригинално, хем да има добро послание.

Малко от тукашните комедианти имат такъв нюх, културата на българина за стендъп комедито се свежда до човек, който излиза и ти разказва вицове. А то е сатира, наблюдение на живота, дисекция на абсурдната му страна. Имам точния сюжет, чака ме още работа по него“, обясни Иван.