Победителката от "ВИП Брадър 2016" Миглена Ангелова върна годежния пръстен на Антон Стефанов пред цяла България.

Миналата година, докато водещата беше във формата, журналистът обеща в национален ефир да й предложи брак, защото се възхищавал на поведението й. С представянето си от началото на новия сезон обаче Стефанов разочарова своя "годеница" и тя влезе в Къщата, за да разтури годежа им. На всички е ясно, че годежът им е просто закачка.

"Искам да накарам Антон да се стегне, защото в крайна сметка е мъж, не може да реве от екрана. Да гледам това е крайно неприятно", обясни мотива си Ангелова пред Биг Брадър.

Появата на Миглена в Къщата въодушеви Антон, но той изобщо не подозираше какво му е подготвила.

"Ти лееш сълзи нон стоп, нося ти салфетки! Стегни се малко! Аз съм тук да ти дам сили", почна го Ангелова.

"Аз съм вторият Тити Папазов, хипер емоционален съм. Мога да го призная - играта ме победи! Не очаквах да съм толкова ревлив. Явно имам още уроци да уча", оправда се Антон.

По-рано в емоционален разговор с Алекс Богданска, Стефанов й призна, че е свръх емоционален и се разплаква лесно. "Голям съм ревльо. Сигурно на всички кадри от Къщата съм като Многострадалната Геновева - отчаян, замислен, абе, рицар на печалния образ", ожалия се сам от себе си Антон.

В крайна сметка Миглена върна годежния пръстен на Антон, който малко по-късно напусна къщата завинаги. Той събра рекордно нисък вот-едва под два процента от гласовете на зрителите. Тръгването му бе посрещнато с плач от Джулиана Гани, която бе сред най-близките на журналиста. Тя незнайно защо очакваше да има още един изгонен и явно бе решила, че ще е тя. Най-много одобрение в дома на Големия брат събраха Тото и Сашка Васева.