Неотменна част от визията на звездите е хубавата прическа, красивия грим и дрехи.

За някои от тях това обаче е част от сценичния им образ, с който сме свикнали да ги виждаме по време на участия или във видеоклиповете им.

Пример за това е Емилия, която не се притеснява да покаже естествена визия в ежедневието си, дори признава, че я предпочита.

“В ежедневието нито обичам да се гримирам, нито да си правя косата. Искам просто да ми е вързана на едно чоко, да не ми влиза в очите. В случаите, когато не съм на работа и не съм принцесата с хубавите коси и грим, и хубавите дрехи, аз съм си нормалната майка, с нормалните задължения в ежедневието и вкъщи”, откровена е тя.

Емилия признава, че обича да е облечена удобно и дори да не изглежда толкова добре понякога, просто си казва, че иска да има моменти, в които да не изглежда добре.



“Изобщо, с годините взе да не ми пука, защото това вманиачаване на някои мои колеги - да изглеждат навсякъде добре, да отидат до магазина и пак да са с буклите... Аз го нямам този проблем”, споделя още изпълнителката в онлайн видео.

В професионален план Емилия активно работи по новите си музикални проекти, сред които ще има и фолклорни заглавия. В предстоящите месеци Емилия ще продължи работата си и по нов албум в поп фолк жанра, който смята да представи до края на годината.