Напрегнати дни се очертават пред сексоложката Наталия Кобилкина в началото на септември.

Амбициозната рускиня, която преди броени месеци сключи втори брак, става телевизионна водеща. Нейното ток шоу със заглавие „Наталия Кобилкина-Без задръжки” ще се завърти по телевизия BiT, където програмен директор е Сашо Диков.

Палавата сексоложка засне рекламен клип, с който кани участници и публика в предаването и изричното предупреждава, че те трябва да участват без пари. В обръщението към бъдещите си колеги Кобилкина им обещава да ги направи известни, но предупреждава, че местата са ограничени.

Рекламното видео е реализирано в студиото, което до преди дни ползваше Венета Райкова за своите „Горещи срещи”. Тя обаче се прехвърли в Би Ти Ви и очевидно рускинята ще заеме мястото й. Тя обаче няма да разпитва известните, а обикновени българи, които да споделят емоционалните си проблеми.

Първият запис на предаването, е още на 6 септември, така че то ще стартира съвсем скоро в ефир. Единственото изискване към кандидатите за участници при Кобилкина е да са навършили 18 години.

Паралелно с него тя ще продължи и организирането на семинари за жени в криза, които прави както у нас, така и в чужбина.