Певицата Гери-Никол отново надмина себе си по скандал.

Младата звезда едва прохожда в музикалния бизнес, а вече малко нейни колежки могат да изненадат пазара с по-провокативни клипове от нейните, видя HotArena.

Тя представи новия си клип „Напрао ги убивам“, с участието на 100 кила.

Проектът на Гери излиза скоро след премиерата на Галена и двете звезди отново са в борба за по-високобюджетна продукция. 

Интересен е фактът, че новото видео на варненката е заснето именно от режисьора, който да скоро работеше само с Галена - Георги Марков. Във видеото се открояват ефекти и сцени, характерни за Ники Минаж и Ариана Гранде.



Проектът, обаче бързо се превърна в най-скандалния до момента.

Певицата пее „Аре, начертай го брат, нали сме ученички" и „с Килата свивам“, пуши, мята дипломата, която наскоро получи след завършването си, а „яката ѝ дупара“ е почти във всеки кадър.

Отдавна се говори за скандалите между 100 кила и Криско, двамата от години не се понасят, а явно Гери използва точно това, за да си го върне на Криско.

Рапарът сам създаде конкурентка на Гери-Никол - Тита, а и вече не прави песни за варненката. До този момент, обаче качеството на видеата на Гери задобрява, но никоя песен не успява да надмине „Ела и си вземи“ от Криско.

Криско и Гери ще бъдат заедно на една сцена и дори ще изпълнят общата си песен.

Това ще се случи на турнето One Love, което стартира утре с безплатен концерт в Банско.

Там скандалната блондинка ще изпълни и за първи път на живо „Напрао ги убивам“, като нищо чудно и Килата да се озове на сцената, което не знаем как ще бъде прието от Криско.