Фолкидолът Азис зарадва дългогодишната си приятелка актрисата Катерина Евро с нов домашен любимец.

Заедно с още двама от близкото обкръжение на звездата от „Оркестър без име“ изпълнителят на „Мотел“ й подари кученце, чиято порода е Джак ръсел териер. За да пристигне до дома на Евро в село Кокаляне, животинчето отпътува от Бургас. То е едва на 2 месеца, а първите си часове при новата стопанка прекара плувайки в басейна. Освен че по порода е джак ръсел, каквото бе простреляното куче на актрисата, новият четириног другар ще носи и същото име – Джаки.

Дружбата между Азис и Евро датира от участието им във „Вип Брадър” преди 10 години и от тогава Васко не спира да я разплаква, пеейки фолклор акапелно. При всяко свое гостуване в дома й той пристига зареден с провизии от магазина, а през лятото прави дребни ремонти по къщата и експлоатира на макс басейна й.

Плажуването на звездата е родило и един от общите им лафове – че Катето не пуска роми във водата. Историята зад него не е дискриминационна и е вдъхновена от черното мазно петно, което Азис оставил от автобронзанта си. От тогава Евро всеки път го праща да си вземе душ, преди да заплува.

Междувременно повече от 30 години след като изпя своята песен "за любов и още нещо" актрисата се завръща в мюзикъла "Оркестър без име".

Каква ще бъде ролята й обаче ще разберем чак на 1 ноември в „Арена Армеец“, когато историята за морския поход на Велко, Пафката, Филип и Жорето ще оживее с помощта на високотехнологично шоу. Най-добрата кулинарка в актьорските среди вече се замисля и за второ издание на готварската си книга „Тетрадка за рецепти и спомени“, която се появи на пазара навръх рождения й ден миналия септември.