Фолк певицата Алисия е в прекрасни отношения с бъдещата си свекърва Лидия и двете не спират да се глезят по женски. 
Епична се оказа любовта на Алисия с милионерския син Георги Станоев-Бирмата. Неколкократно двамата се събираха и разделяха, а стане ли дума за връзката им, косвен участник в нея винаги е майката на желания ерген, която дълги години е описвана като деспотична, лоша и зла жена, заради което в средите й се носи прякора Лидка-Скалата.

Оказва се обаче, че ахилесовата пета на пернишката Желязна Лейди е синчето й и неговото щастие, тъй като тя вече е приела връзката му с наперената фолк певица и дори ги натиска за внуче. До неотдавна Лидия била против наследникът й да излиза с по-възрастна от него жена, която има имидж на мъжемелачка, но във времето перничанката опознала Ася от Вакарел, сприятелили се и дори вече са неразделни. Стигнало се дотам, че неотдавна Алисия се изказала къде на шега, къде на сериозно, че един ден може да се раздели с Бирмата, но с Лидка-Скалата – не.

Доказателство за добрите отношения между Алисия и Лидия е ударният следобеден шопинг, на който двете дами се отдадоха през изминалата седмица в голям търговски комплекс в столицата. Бъдещите снаха и свекърва се държаха ала майка и дъщеря, дори понякога се хващаха непринудено за ръце. Дамите обиколиха магазините за обувки, откъдето изпълнителката на „Мой“ се сдоби с два нови чифта чепици, след това разгледаха и последните модели слънчеви очила в богата оптика, но след пробата на няколко модела, нито една от двете се сдоби с цайси. Последната дестинация на жените бе луксозен магазин за бижута, където двете прекараха близо час в пробване на различни обици, гривни и гердани.

Известна с афинитета си към скъпите предмети, Алисия си хареса авангардно колие, отрупано с камъни Сваровски на дизайнерката Паолина Крушкина, струващо 2000 евро. На касата двете дами едва не стигнаха до женски бой, когато стана време за плащане. Всяка от двете настояваше да брои парите, но в крайна сметка певицата отстъпи, и ефирното колие увисна на врата й като подарък от майката на приятеля й. Алисия планувала да се снима с луксозното бижу в новия си клип, а пред приятелки не криела, че й е подарък от бъдещата й свекърва, пише "Таблоид".