Ива Екимова е убедена, че нещастията, които ѝ са се струпали в последно време в живота, са следствие на черна магия, узна HotArena.

От известно време насам популярната пр-ка обикаля църкви, магове и ясновидци с цел да се отърве от проклятието, което ѝ отнело съня, здравето и мъжа, научи „Таблоид“.

Още през 2015 година Ива се оплака публично, че е станала жертва на черна магия.

Съвсем неочаквано тя получила пратка, която се оказала с материали, заредени с лоша енергия.

„В офиса ми пристигна плик, адресиран до мен. В него имаше две църковни свещи, изгорели до средата. Нямам идея кой ми е изпратил писмото, тъй като нямаше подател, очевидно пликът е пуснат собственоръчно в пощенската ми кутия. Не съм направила на никого нищо лошо, нито съм получавала някакви предупреждения“, връща лентата назад вдовицата на Дими от „Сленг“.

Още тогава водещата се свързала със специалисти, занимаващи се с подобни случаи, и направила всичко, което ѝ казали – изхвърлила свещите в течаща вода и ходила няколко пъти на черква. Според запознати с материята, подобни неща се пращат, когато се прави черна магия. 

Седмици след получените изгорели свещи започнали да ѝ се случват странни неща. Безпричинно блондинката легнала болна, изследванията ѝ били добре, но тя не се чувствала в кондиция.

Малко по-късно, Екимова се раздели с дългогодишния си приятел Петрозар, с когото възнамеряваше да сключи брак и дори да му роди дете.

Проблемите за усмихнатата телевизионерка обаче не свършили дотук. В последно време тя закъсала сериозно и с финансите.

Ива отишла при столична ясновидка, която извършила няколко ритуала и изготвила специален амулет за защита, с който Ива е неразделна.