Гръцката звезда Василис Карас предизвика фурор пред над 10 хиляди фена завчера на концерта си в „Арена Армеец“.

С емблематичните си хитове, като Fenomeno и Ta Moy Kleiseis To Spiti, той успя да вдигне родните меломани на крака. Изпълненията му се отличаваха с чувственост и експресивност, а присъстващите в залата не пропуснаха да му припяват на всяко парче.

Често на сцената се появяваха девйки от екипа, които посипваха листенца от карамфили около него. Самият певец често взимаше от тях и хвърляше ту към публиката, ту към бенда си. Настанените на ВИП масите пък можеха да си закупят от цветните листа и да покажат симпатиите си, като обсипват идола си с тях.

Час преди 63-годишната звезда да извие глас в най-голямата зала у нас, на сцената излязоха други популярни гръцки изпълнители. DJ Nick Koutis подгря обстановката с познати и у нас хитове като Gia Ta Lefta Ta Kamis Ola и Theos.

След него аплодисменти си заслужиха Mara Jima и Christina Miliou. Колегата им Kostas Iliou имаше лошия късмет да пее минути, преди да излезе Василис Карас и получи смесени реакции от публиката. Докато едни извиха право хоро по време на изпълнението му на Ederlezi, други го освиркаха.

Еуфорията в залата настъпи около 22 ч, когато след 5-минутен съспенс, постигнат с приглушени светлини и бързи бузуки ритми, се появи звездата на вечерта. „Добър вечер! Благодаря за тази прекрасна вечер!“, побърза да поздрави всички на български Карас.

Поради късния час обаче някои от феновете му си тръгнаха от шоуто броени минути, след като той излезе под светлината на прожекторите. След час и половина бурни изпълнения, гръкът си тръгна и не уважи биса на публиката, която го чака 10 минути да се завърне.