Дарина Йотова -DARA е сред младите надежди на БГ музиката. Атрактивната изпълнителка на Вирджиния рекърдс преди броени дни пусна новия си сингъл, който вече се нареди сред хитовете на сезона.

Категорична е, че не се състезава новото й парче „Родена такава“ да стане по-известно от „Готина и луда“ на Гери-Никол и подчертава в "Папараци" по БТВ: "Не, по никакъв начин не се опитвам да се конкурирам", видя Signal.bg.

На въпрос с какво е по-добра от другите две млади надежди - Гери-Никол и Тита, обяснява: "В народните съм по-добра, защото това завършвам. Танците също са ми голям плюс".

Не завижда, че Гери има скъпи клипове и родителите й я подпомагат финансово, защото е сигурна: "Ще дойде моментът, когато и моите клипове ще са скъпо платени".



За това коя е фаворитката на Криско е убедена: "Той ни харесва всички (смее се). Предполагам, че харесва Тита най-много, защото тя е в неговия лейбъл".

Въпреки че има много клубни изяви, не се определя като богата и разкрива: "Реших, че трябва да си взема апартамент и сега събирам пари".

Наред с успехите на сцената певицата често попада и в обсега на жълти медии, които й приписват какви ли не истории. Сред най-фрапиращите истории е черният PR, че взима наркотици и дори била арестувана. Младата звезда не изключва това да е поръчано от нейна конкуренция, но не мисли, че е замесена Гери-Никол, каквито предположения изказват някои.

Тази година DARA е абитуриентка, но признава, че все още не е избрала тоалет за празничната вечер. "Не ми се занимава да пробвам рокли, да ходя по магазини" - заявява тя.



По повод появилите се слухове, че искат да я изгонят от училището, в което учи казва: "Няма как да ме изгонят от училище. Уча си съвсем съвестно. Частна ученичка съм, защото през голяма част от времето съм в София и няма как да ходя на часове във Варна".

Твърди, че в момента няма приятел и е изцяло отдадена на музиката. "Първата ми любов продължи три месеца. Моите връзки не са по-дълги от три месеца (смее се). Гледам да си пазя личното пространство. В момента ми трябва само градене, градене, учене, градене… За връзка има време" - обяснява тя.