Три дни преди старта на шоуто „Гласът на България” водещите Pavell & Venci Venc’ разведоха зрителите на bTV и „Преди обед” в бекстейджа на шоуто.

Двамата не скриха ентусиазма си от своето ново амплоа, от техния „първи такъв експириънс”, от страхотната динамика и екип.

„Имаме късмета на начинаещия” – обощава Pavell.

Според Venci Venc’ участниците в „Гласът на България” са „млади, талантливи и много екзалтирани хора, които вярват, че музиката е правилната пътека в живота, когато има талант и воля за това”.

Едно от най-интересните им преживявания е срещата с две момичета – едната от Филипините, другата от Русия. И докато с английския не са срещнали проблеми, то руският е бил голямо предизвикателство.

Pavell&Venci Venc’ показаха и своите „семейни стаи” както ги наричат те, където за първи път в живота си дуетът е разделен. Всеки има своя „семейна стая”, където посреща близките и приятелите на участниците, и заедно с тях изживяват емоциите около представянето на талантите.

В стаята на Venci Venc’ водещият дори отбелязва колко сълзи са пролети или колко капки кръв са капнали.

„Стрес румът” пък е мястото, където участниците остават сами със себе си преди да излязат на сцената. Цялата стая е в приглушена червена светлина.



„Във всеки отбор има „пирони”, много силни участници” – споделя Графа, а Камелия разкрива, че този сезон в шоуто има много по-голям избор от жени, но и от мъжете, които са се явили най-добрите са били избрани.

„Победителят трябва да бъде човек, който изпълва сцената” – категоричен е Иван Лечев, който разкрива и любопитна информация за взаимоотношенията между треньорите – „Може би лошото ченге е Поли, тя вдигна най-високо летвата, а хитрото чегне ще се окаже Графа, който винаги вади някоя скрита тромба или нещо в този дух”.