Българският режисьор Валери Милев стартира кампания за набиране на средства за най-новия си независим проект Bullets of Justice („Куршуми на справедливостта”).

Заснемането на пилотния епизод на продукцията, в която главно действащо лице е холивудският актьор Дани Трехо, е вече готово.

„Искаме да ви покажем атмосферата и стила, в който ще се движи сериала. Сцените са готови, но са ни необходими допълнително средства за постпродукцията”, обяснява Милев за сайта indiegogо.com, дал терен на кампанията. 100 хиляди долара е целевата сума, към която се стреми екипът на режисьора, а дарилите ще могат да се снабдят с маски и друг реквизит от снимачната площадка на Bullets of Justice. Голяма награда е роля в следващия епизод на продукцията.



Сериалът е реализиран от група приятели. Българска следа в него ще остави и Яна Маринова, а сюжетът ще се върти около последиците от евентуална Трета световна война. Американското правителство стартира проект за създаването на супер-войник, като обединяват ДНК на човек и прасе, а Роб Джъстис ще е сред последните оцелели от свирепите мутанти. Жанрът на сериала гравитира около черната сатира и хоръра.