Луната е в знак Овен. Човек в тези дни не търпи наличието на невидими окови. Понякога се наблюдава пренебрежително отношение към своите отговорности или желание всичко да се направи отведнъж и веднага. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е меко.

Проявява се нетърпение. Не изяснявайте отношенията си – вместо това още повече ще се усложнят. Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите заболявания. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Направете подхранваща маска. Не посещавайте зъболекар. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния стълб. Може да се правят всякакви упражнения оформящи талията. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

7-ти лунен ден продължава до 12:04ч (информацията от вчера) ;

8-ми лунен ден е от 12:04 до 12:37ч на другия ден. Символ на деня е феникса. В този ден в организма се променя биохимията. Оформя се онова, което се е случило с човека през първите седем лунни дена. Добре е да яде лека растителна храна. Подходящо е в този ден да се покаете. При неправилно използване на лунната енергия на деня може да се появят стомашни болки, вътрешно треперене, да започнат да ви горят ушите. Много трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време. Денят е удачен за пътуване и преместване на ново място. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка. Благоприятно влияние оказва четенето на молитви.

Подстрижка – Може да се подстригвате до 12:04ч. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

След 12:04 до 12:37ч на другия ден не се препоръчва да се подстригвате, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

Сънища в 8-ми лунен ден носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.