Луната е в знак Риби. Упражнения за разтягане на сухожилията, гимнастика, продължително вървене, дълго стоене на крака, обувки на високи токове не се препоръчва, особено на жените Риби. Да не се отделят мазоли, враснали нокти. За укрепване на здравето и красотата е целесъобразно да се съблюдава диета, стимулираща извеждането на токсините и шлаките. Не правете изчистващи процедури самостоятелно – доверете се на специалистите от козметичните салони. За изчистване на кожата може да ползвате само меки гелове, тоалетно мляко, да натрийте лицето с резенче свеж плод. Добре ще подействат овлажняващите кремове за лице и тяло, настойки от билки под форма на топли компреси. В минутите от 18:15 до 18:21ч Луната ще се движи на празен ход, след което преминава в знак Овен.

6-ти лунен ден продължава до 11:32ч (информацията от вчера) ;

7-ми лунен ден от 11:32ч до 12:04ч на другия ден. Той е щастлив, особено първата му част. Имате възможности да реализирате планове и идеи. Цялата обкръжаваща ни природа откликва на всяка дума, даже случайно отронена. Мистиците препоръчват да се прекара денят в пълно мълчание.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения. Секса по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от ласкави думи, комплименти, различни любовни игри. Обезателно по време на секс използвайте музика. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Гадания – Отличават се с висока степен на точност, но се обръщайте с въпроси касаещи вашите духовни проблеми и отношенията с хората.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.