Най-новото фото на Николета Лозанова отново предизвика вълна от коментари, като най-култовият сред тях се оказа този - „яката дупара“ и допълнението към него – „кой ще я бара“, както гласи рефренът на един от най-големите родни музикални хитове от последните дни, видя HotArena.

Поводът за отличието, касаещо задните части на ТВ водещата, се оказаха дънките, в които тя се бе пременила. Кадърът предизвика небивал интерес – буквално за няколко минути събра над 1000 лайка, а до края на деня почти 3 000.

Водещата на "Папараци" избра най-актуалните дънки за този сезон – в слим форма и с дълбока талия. Николета издаде, че панталоните й от деним, както и шик якето й, с което ги е съчетала, са дело на набиращ скорост бранд – собственост на Евгения Борисова.



Изводът от снимката е, че макар да е лице на Philipp Plein и макар да пълни гардероба си с неговите дизайнерски дрехи, както и с куп други одежди на световноизвестни таланти в модата, Лозанова оставя място и за качествените български тоалети.

В началото на месец декември моделката Велина Узунова също се бе похвалила, че се е сдобила с чифт от най-хитовите дънки в момента у нас, само че в друга разновидност и отново дело на горе споменатия бранд.