Седмица след премиерата на първия им албум "Setaabrat" и новия им сингъл "Вдигам Level", Pavell & Venci Venc" ще се срещнат със своите фенове в книжарници Ciela в няколко български града.

На 04 декември от 17:00 ч. хип-хоп звездите ще бъдат в Ciela Books & Music в столичния Paradise Center.

Следват фен срещи в Русе, Пловдив, Плевен, Варна и Стара Загора, където часове по-късно ще се състоят концертите от клубното турне на Pavell & Venci Venc - Setaabrat The Album Tour.



"Setaabrat" бележи резултата от 3-годишната съвместна работа на артистите с лейбъла Вирджиния Рекърдс. Албумът включва някои от най-големите хитове на изпълнителите като едноименния SeTaaBrat, Единствената, Момичето от Квартала, неиздавани до момента сингли, чисто нови авторски парчета и няколко колаборации, както и сингъла "Вдигам Level" по музика на Pavell и Кристиан Костов и текст от Pavell и Venci Venc', чийто клип само за 5 дни е гледан над 650 хиляди пъти онлайн.

Изпълнителите и продуцентите им за пореден път са се доверили на режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев за видеото, в което на финала изненадващо се появява самата Саня Армутлиева.