Музикалната сензация на Балканите MINISTARKE, които ще излязат на сцената на „Арена Армеец“ на 16 декември непосредствено преди юго легендата Драгана Миркович, представиха ново впечатляващо видео към песента "Moje jedino".

По подобие на всички проекти на чаровните дами от сръбската формация и този клип е на път да разбие всички музикални класации не само в западната ни съседка, но и на Балканите.

Премиерата на видеоклипа бе едва преди 48 часа, а вече има повече от половин милион гледния: https://www.youtube.com/watch?v=4JQY1zWnMeg Сериозна заявка, която гарантира, че записът несъмнено ще е поредният безспорен хит на набиращата все по-голяма и световна популярност група. Още повече, че проектът е дело на известното дуо - хитмейкърите Филип Милетич и Милош Роганович.



Може да чуете всички хитове и завладяващия балкански ритъм на MINISTARKE на BEST OF концерта на Драгана Миркович, който е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.