Всички знаем, че сюжетните завръзки, развръзки, кулминации и неочаквани обрати са една от причините за огромния успех на сериала „Игра на тронове“ и поради тази причина от HBO пазят в дълбока тайна всичко, свързано с героите и сюжетните линии.

И докато в момента се снима предстоящият седми сезон, който ще гледаме през лятото догодина, в интернет изтече целият сценарий. От него се разбира какво точно ще се случи между Джон Сноу и Дайнерис, ще падне ли Валът, каква ще е съдбата на Айра и Кутрето, какъв ще е развоят на битката с белите бродници и още много други любопитни сюжетни развръзки.

Засега от HBO не са коментирали изтичането, така че все още няма официално становище дали става въпрос за истинския сценарий или някой си е съчинил евентуални сюжетни развръзки.

По всяка вероятност обаче продуцентите няма и да коментират случващото се, защото дори да е истинският сценарий, имат достатъчно време да спретнат нови изненади. Все пак епизодите се снимат в момента и всичко може да бъде променено.