Анджелина разкри заглавието на предстоящия си сингъл.

Песента е озаглавена „И без теб ще мина“, а видеото бе заснето преди броени дни. Съвсем скоро изпълнителката и музикална компания Hit Mix Music ще представят проекта. Режисьор на клипа е Георги Марков, а екипът е подготвил интересни визии и сюжет. „Анджелина си е Анджелина, Брад Пит и без теб ще мина“, разкри част от текста изпълнителката.

Анджелина разкрива как е стартирала своята музикална кариера.

„ От много малка искам да се занимавам с музика. Помня как стоях пред телевизора и мечтаех. В 7-и клас бях в музикална паралелка, но напуснах и отидох в обикновено училище с хуманитарен профил. И така оставих нещата. След това участвах в конкурса „Плеймейт“, влязох в тези среди и това ме мотивира още повече да започна да се занимавам професионално с музика.

Тръгнах на частни уроци и реших да направя по-голяма житейска крачка. Започнах да се снимам в клипове и се запознах с композитора Оцко. Срещнахме се, поговорихме и разбрах, че има смисъл. Много съм амбицирана да успея“, категорична е тя. „Един човек, преди да направи нещо, трябва да прецени всяка своя крачка.

И трябва да прецени дали е готов да даде всичко от себе си. Всяка нещо в живота има цена, така и славата си има своята цена. Изпълнителите, които са достигнали до върха, знаят какво са дали от себе си. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Не е само позиране и чупене на стойки, а много работа и нерви“, споделя опита си Анджелина.