Страстите след пиянската вечер между Емануела и Христо Живков избухнаха в Къщата на "ВИП Брадър".

Двамата се събудиха с бели петна, а разказите на останалите съквартиранти им помогнаха да сглобят пъзела за спомените си. Емануела заяви, че е искала да натрие носа на актьора, който оказа роля с любовни сцени с певицата в сапунен сериал, който съквартирантите трябваше да изиграят.

"Не изпитвам нищо към Христо. Имах за цел да го разоблича и това е. Ако беше изиграл сериала, щеше да е много по-безобидно. Той още тогава ме гледаше отгоре надолу постоянно. Христо си го заслужи. Изпитах удоволствие докато си играех с него. Моята единствена цел бе да го видя как се гърчи в краката ми", каза Емануела след случая.

По време на страстната вечер Деси сподели, че е изключително разочарована от Ицо заради постъпката му, а днес именно тя се впусна да успокоява двамата главни герои за случилото се. Това не се хареса на Ирина и двете влязоха в остро противоречие, след което Деси се озова в противниковия лагер.

Останалите също разказаха своите версии за вечерта на Ицо и Еми, а те бяха изключително разнопосочни – от „пълна излагация” до „хитро изпълнение на Емануела”. Христо Живков сподели, че след случилото се се страхува да не изгуби любовта си. По думите му в тоалетната той е повръщал, а след като Емануела се е вмъкнала не се е случило нищо.