Някои от съквартирантите в Къщата не бяха въодушевени тази вечер от ролите си в новата мисия на "ВИП Брадър" - "Малката булка от Ню Ханди".

Въпреки негативните настроения, повечето звезди започнаха репетиции под ръководството на Жоро Торнев.

Актьорът Христо Живков обаче реши да не изпълни ролята си, отредена му от сценаристите на индийския сериал, а именно да бъде много близък с Хемануела, в ролята - Емануела. Чалга дивата от известно време не крие симпатиите си към секссимвола на сезона и използва всяка възможност, за да привлече вниманието му, но това не се харесва на самия актьор.

"Взех решението ми точно за две минути. Ако беше списано всичко малко по-елегантно, може би щях да участвам. Но така ще се изложим много! Не искам да се женя, да се целувам, прегръщам, да ходя гол и да се къпя в басейн", разбунтува се срещу Биг Брадър Живков, който не поиска по никакъв начин да влиза във връзка с чалга дивата, дори и като част от мисия.

Само и само да не бъде провалена мисията, Ути предложи сценарият да бъде пренаписан заради звездата от "Страстите Христови". След дълъг диспут, Христо обясни каква е причината да не иска да играе любовник на Хемануела. "Бих искал да поема всяка роля, само не и тази. Аз обичам една жена и любовта ни е прясна, а това би я съсипало. Тази роля ме удря на много лошо място. Любовта си няма да я изгубя!", поясни синеокият Живков.

Звездите така и не можаха да разберат мотива на Христо, тъй като ставаше дума просто за една игра, а той като актьор би трябвало да бъде на "ти" с подобни роли. В крайна сметка протежето на Мел Гибсън категорично отказа да изпълни ролята си.

Заради бойкота на Живков в любимата мисия на Биг Брадър, големият комбинатор наказа сурово звездите. Отне им слънчевите очила, устройствата за разкрасяване, цигари и алкохол, завивки, възглавници и чаршафи, кухненската посуда - чаши, чинии, прибори... Преустанови захранването на хладилника, достъпа до склада...