Мобилните приложения на най-голямата дигитална медийна компания у нас Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, достигат рекордните 2 милиона инсталации през октомври 2016.

Отличници по брой сваляния от потребители са мобилните апликации на , Abv.bg и – с общо над 1,4 милиона сваляния, като най-много е нараснал интереса към мобилното приложение на най-голямата електронна поща у нас - АБВ Поща.

С над 650 хиляди са се увеличили инсталациите на всички приложения от групата – Abv.bg, , , , , , , , от Google Play и AppStore, от началото на годината до този момент. Обхватът на уебсайтовете, част от Нетинфо, също нараства драстично по последни данни на Gemius, като през август 2016 уеб платформите достигат до 81 % от интернет потребителите.



Мобилното приложение на Edna.bg е най-новото попълнение в портфолиото на медийната компания . В него дамите могат да открият уникален по рода си хороскоп, изготвен от професионален астролог, както и да разберат какво се крие зад мистиката на „Таро” картите.

Съвети за здраве, красота и спорт, актуалните модни тенденции, „Тайна на деня”, „Късмет на деня” и „Рецепта на деня” са част от съдържанието на приложението, създадено от редакторите и авторите на Edna.bg. Апликацията на Edna.bg, практично и полезно предложение за нежния пол, е налично в Google App Store.



Можете да изтеглите приложенията на уебсайтовете, част от Нетинфо – Abv.bg, Vbox7.com, Sinoptik.bg, Gong.bg, NovaPlay, Gong Play, Dariknews.bg, Vesti.bg, Edna.bg от Google Play и AppStore.