Двойник на д-р Василев изненада актьорския състав по време на снимки на "Откраднат живот" през изминалата седмица, пише НОВА.

"В кастинга за фенове на сериала се появи човек, който не само носи същата фамилия, но е и лекар в медицински център за спешна помощ. Нямаше как да не сбъднем желанието му и да го запознаем с героите и по-конкретно с Алекс", разказват от екипа на сериала.

В една от сцените Лъчезар Василев ще облече отново лекарската престилка, но този път, за да стане хирург от екипа на МБАЛ "Св. Кирил".

Човечността, трудностите в семейните отношения и изборът между истината и лъжата ще бъдат акцент в новите епизоди на "Откраднат живот" тази седмица. След тежък пътен инцидент съпругата и детето на д-р Владов ще се окажат в смъртна опасност, а животът им – изцяло поверен в ръцете на завеждащия спешното и неговия екип. Операцията ще разкрие истина, която ще промени завинаги живота на д-р Владов, изправяйки го пред огромна морална дилема.

Отлаганата от Виолета сделка за новото бебе ще въвлече нея и Лазаров в отвличане и заплахи от съмнителен бизнесмен. През това време д-р Захариев ще продължи да ангажира времето и съзнанието на Галя, която все по-често ще пропуска психотерапията.

Отношенията на д-р Мазов и д-р Хинова ще поемат рязък завой – от ожесточени спорове към необяснимо привличане.

Биляна и Алекс ще вложат своите емоции и мечти в очакването на дете, което ще даде повод за размисли на д-р Иван Генадиев.

Дали е дошло времето да признае истината на своя син? Ще успеят ли синовете му, които са с една крачка по-близо до семейния живот, да разберат и да простят неговото решение?