Седмица преди големия концерта на сръбска звезда Миле Китич в София, организаторите пускат допълнителни седящи билети от 20 лева за всички почитатели на сръбската музика.

Концертът ще се състой на 20 октомври, четвъртък в зала „Арена Армеец” и се очаква да бъде над 3 часа.

Сръбската звезда пристига с неговия личен оркестър, с който ще изпее най-големите си хитове през всички години на своята кариера. Миле Китич е подготвил и още няколко изненади за всички присъстващи, но тях организаторите пазят в тайна. На сцената ще се качи и неговата съпруга Марта Савич, за да изпее някои от хитове си. Но до тук гост певците не свършват, очаква се още няколко изпълнителя да поздравят зрителите на концерта. Те също се пазят в тайна и ще бъдат изненада в самата вечер.

Миле Китич в имал специално изискване към сцената за концерта и организаторите са се погрижили това да се изпълни.

Озвучаването също ще е на ниво, за да може публиката да се наслади качествено на всички хитове на звездата.

С допълнителите билети от 20 лева, организаторите смятат, че ще дадат възможност на повече от неговите почитатели да се докоснат до емоцията вечерта на концерта. Интересът към събитието е голям, тъй като ще бъде посетен от фенове от Босна и Херцеговина, Сърбия, Румъния и България. Цели автобуси тръгват от Северозападна България, както и от Белград.

На 20 октомври, в зала „Арена Армеец” един дългоочакван концерт ще се случи. Остават броени дни до големия концерт на Миле Китич в София.