Екстра Нина официално ще отбележи завръщането си на българската музикална сцена с парти в комплекс “Приказките”, което ще се състои на 17 октомври.

Певицата издаде бестовия албум “Белязани с любов” прз лятото. В него включи част от емблематичните си хитове, излизали през годините. Фолк звездата възобнови кариерата си в България като отново е изпълнител на “Пайнер”.

“Белязани с любов” е 15 албум в кариерата на звездата и е побрал 15 заглавия, създадени в период от близо 18 години. Песните от “Белязани с любов” са издавани в албумите: “Вечна измама”, “The Best ballads”, “Деветият елемент”, “Позволи ми”, “От тук започва любовта”, “The Best - Любовница”, “Мъжко момиче”. Любопитен факт е, че с музикална компания “Пайнер”, Екстра Нина е издала досега 170 песни.

“Скъпи приятели, на 17 октомври (понеделник) ще се състои дългоочакваната промоция на новия ми албум “Белязани с любов”, с която ще отбележа и 20 години на сцената! Заповядайте в комплекс “Приказките” в град Харманли, за да отпразнуваме заедно този щастлив за мен повод! Препоръчвам на почитателите ми, идващи от други населени места, да направят резервациите си по-рано, за да са сигурни, че ще имат запазени места в ресторанта. Очаквам ви!”, написа тя във фейсбук профила си.

В специалната ретро вечер ще участват и колегите на Екстра Нина от зората на попфолка. Почитателите на жанра ще се насладят на любимите си хитове, които не са чували от години. Комплекс “Приказките” е емблематично място за кариерата на повечето от звездите в попфолка, а и за жанра като цяло. Кариерата на самата Екстра Нина също е обвързана с легендарния комплекс. Повечето от най-прославените й хитове са представени за първи път пред почитателите й именно тук.

Присъствалите на последната й промоция със сигурност ще си спомнят благотворителния търг за първото копие от новия й диск, с който тогава звездата събра средства за Детски дом. На своето парти в ресторант “Приказките” Екстра Нина е поканила някои от по-младите си колежки, чиито хитове
владеят дискотеките в последните години.

Освен хитовите заглавия, включени в новия албум, Екстра Нина със сигурност ще изпълни и любимите песни на своите гости.