Старата любов ръжда не хваща, особено когато е лесболюбов.

Ивана Стоичкова, щерка на голямата ни певица Йорданка Христова, пак се събра с русата Камелия, видяха топпапараците на "България Днес" в края на седмицата.

Двете усмихнати обикалят из центъра на столицата, сякаш нищо не се е случило.
Наследничката на естрадната легенда и Камелия се бяха изпокарали и разделили за кратко покрай кончината на Григор Стоичков. Буквално дни преди трагичното за фамилията събитие Камелия се изнесе от общото гнездо. Слуховете твърдят, че Камелия не намерила смелост да каже на Ивана, че я напуска, а й оставя бележка на шкафчето до леглото, в което двете прекарвали най-хубавите си моменти.



Поводът за бележката, в която пише "Край!", е финансов. От месеци запознати тръбят наляво и надясно, че заведението на Ивана и Камелия хич не върви и постоянно е на загуба. Припомняме, че влюбените жени откриха заедно бутиково кафене в центъра на София с много любов и ентусиазъм. Сами си пренесоха мебелите и оборудването, не са наемали хамали. Тогава отново единствено папараците на "България Днес" ги уловиха да мъкнат дивани и шкафове. Естествено, с тежкия труд се бе нагърбила само мъжкараната Ивана. Нежната Камелия не вдига мебели.



Неизменният минус в счетоводните книги яко изнервя мацките. Скандалите от работни се превръщат в лични и напрежението расте с всеки изминал ден. Накрая идва време да се удари брадва. За зла беда Камелия избира много неподходящо време да си тръгне. Когато няколко дни след като е скъсала с Ивана, разбира за кончината на дядо й, тя се чувства гузно.



Щерката на Данчето Христова е много люта и не забравя лесно предателството в този тежък момент. Доскоро изобщо не ще и да чуе за невярната блондинка, но след много увещания двете се виждат и любовта побеждава.

Снимки: "България днес"