Броени дни преди да влезе в къщата на „ВИП Брадър”, Ирина Тенчева отбеляза рождения ден на сина си Спас във Верона, Италия.

„Днес празнувам може би най-съществената кръгла годишнина в съзнателния ми живот - 10 години откакто родих първото си дете. Десет години откакто се родих и аз като майка. По-хубаво е отколкото мислих, по-трудно е, по-лесно е... Времето минава по-бързо. Моментите стават по-скъпи. Носталгията по пропуснатите в родителски спринт цели седмици е също осезаема. Способността да обичам, да съм търпелива, да се извиня на дете, когато сбъркам и да се опитам да си прощавам вечер след вечер преди сън всичко, което не ме прави "най-добра майка". Благодарна съм за всичко, наистина.”, написа съпругата на продуцента Иван Христов.

Повода тя организира така, както мечтала, когато била на годините на сина си - „с романтично пожелание за голяма любов, когато стана и аз голяма - в дома на Жулиета, с екстремен екшън в увеселителен парк и с много сладолед и паста”.

На празника си момчето се превърна в истински рицар, като позира за снимка, облечен в доспехи, и седнал върху пластмасов кон.