Две от звездите на “Пайнер” отново се върнаха в родния град и не пропуснаха да запечатат този момент в общо селфи.

Ако се чудите кои са те – това са Димана и Дамян Попов, част от гласовитите българи, родени в сърцето на Добруджа. Макар и да не се срещат често, защото Димана живее в Пловдив, а Дамян – в София, двамата изпълнители са добри приятели още от ученическите години. Преди време те зарадваха публиката и с дуетна песен – “Оферта за нощта”. Феновете им харесаха тази поп колаборация и не крият желанието си Димана и Дамян Попов отново да влязат заедно в студиото за нов музикален проект.

Дали това ще се случи предстои да разберем, а още в следващите дни изпълнителите ще зарадват със самостоятелни концерти своите почитатели. Димана е специален гост за празника на Лозница на 3 септември, а Дамян Попов в компанията на Миа – на празника на Вълчи Дол на 4 септември, където освен него публиката ще празнува и с хитовете на Ивана.

Особено красив Добрич е в края на лятото и това е една от причините той да привлича много гости и хората, родени в него. Както знаете, от там са Преслава, Ивелина Колева, Галин, Димана, Дамян Попов и други популярни звезди от родния шоубизнес, които не крият пристрастията си към родния Добрич.