Световната парти дестинация – Ибиса събра поп изпълнителите Дамян Попов и Лазар.

Всъщност срещата им бе случайна, а поводът за нея бе едно от най-атрактивните музикални събития на острова – парти със специалното участие на световно известния DJ и продуцент David Guetta, което се състоя в топ мястото за афтър партита близо до плажа - Ushuaïa Ibiza. Българските изпълнители споделиха, че са истински впечатлени от това изживяване и дълго ще помнят емоцията, която е властвала през изминалата музикална нощ. Всъщност David Guetta е сред любимите DJ-и и на двамата, което провокира тяхното пътуване до Ибиса. И въпреки, че всеки от тях бе със собствена компания, накрая се обединиха за една още по-вълнуваща ваканция.



“Най-малко съм очаквал да се засечем точно тук с Лазар, но както се казва понякога случайностите създават най-хубавите спомени. Почивката ни стана още по-весела и забавна, а всяка вечер се събираме и купонясваме заедно в клубовете”.

Изпълнителите не пропуснаха да посетят и част от емблематичните плажове в Ибиса, които са сред най-красивите в цял свят, както и прочутото “Cafe del Mar”, намиращо ie на плажа в Сан Антонио, където може да се наблюдава залеза под звуците на най-добрите chill out компилации.

Източник и сн.: Planeta.tv