Ваканция в Токио подари Джъстин Бийбър на новата си изгора, манекенката София Ричи.

Дъщерята на Лайнъл Ричи ще навърши 18 след около две седмици, а освен да разгледа забележителностите в японската столица, тя ще подкрепи канадския певец и на два концерта в страната, част от международното му турне Purpose.

За Токио двамата заминаха с частния самолет на Бийбър, с което засилиха слуховете, че имат романтични взаимоотношения. За връзката им се заговори, след като те бяха забелязани заедно в Лагуна бийч, Калифорния, а на селдващия ден се скитаха из

Холивуд, държейки се за ръце. Наскоро София бе видяна и да излиза от дома на Джъстин.

Срещите между двамата били случайни, твърдят източници на US Weekly. Според E! News изпълнителят на Baby и моделката пък били само приятели. Друго издание твърди, че Бийбър има любовна афера със сестрата на Ким Кардашиян, Кортни.

Междувременно Джъстин издаде четвъртия си студиен албум, който промотира с настоящото си турне. Концертите ще приключат с участие в Лондон на 29 ноември тази година. София Ричи направи големия си пробив в модната индустрия миналата година, когато Мадона я ангажира като рекламно лице на линията си "Материалното момиче".