Фики бе нападнат наскоро от напористи фенки в известния столичен клуб “Биад”.

Актуалният изпълнител, който има славата на идол сред връстниците си у нас, с мъка успя да устои на атаките на настойчивите момичета. Едно от тях буквално се нахвърли на младия певец, за да го целува.

Фики Стораро отдавна не беше гостувал в хитовия клуб в центъра на столицата и може би това бе причината за огромното внимание към него. “Биад” едва успя да побере неговите последователи, които бяха дошли да се забавляват. Известно е, че най-заклетите му фенове, освен че полудяват по неговите парчета, имитират дори визията му. Обикновено той залага на спортно-елегантен стил, но този път ги изненада с избора си на сценичен тоалет – потник и дънки.

За всекидневните тренировки, на които дължи впечатляващата си фигура певецът казва: “Тренирам по два часа всеки ден, независимо дали имам участие или не. Храня се здравословно, основно с месо и зеленчуци”.

Той опровергава отново твърденията, че е имал връзка с колежката си Преслава: “Това са пълни измислици. Чудя се как хората вярват.”

Младият изпълнител отрича дори да има и приятелка до себе си, но е категоричен какви жени харесва: “Предпочитам естествените момичета, като не е задължително да пеят“.

След участието си в легендарния клуб “Биад” Фики заминава за морето, където има поредица от изяви. “Засега кариерата ми е най-важна. Имам две мечти – да изляза на световната сцена и да разширя семейния бизнес като направя хотел”.