Попдивата Гери-Никол поля заветните 18 години през уикенда.

Певицата получи видеопоздрав от някои от най-доверените си дружки в шоубизнеса.

„Остани си все така неопитомена”, пожела й футболният ни национал Ники Михайлов, с когото медиите често ги свързваха в романтична връзка. В клипа по повод рождения ден на Гери се включиха още Фики Стораро, Анелия, Галена и Петя Дикова.

„Пожелавам ти всички да знаят коя си, да обиколиш целия свят и винаги да си на гребена на вълната, защото ти си the queen, да, да, да, да”, с намигване се обърна към любимката на тийнейджърите водещата на CoolT. Това бил и подаръкът на „геринаторите”, т.е. - феновете на Гери, които помолили звездите да отправят весели пожелания във видеосъобщение към техния идол. Самите те също заснеха и изпратиха поздравите си на певицата. Пълнолетието си тя поля с приятели, като признава, че освободила вечерта си от участия в името на купона.

„Искам да отпразнувам подобаващо, така че да се запомни. Искам да бъда с най-близките си и да се забавляваме заедно, защото все пак емоцията остава”, обяснява скандалната певица. Сред мечтаните подаръци, на които тя вече се радва, е и автомобил „Порше Кайен”.

Тъй като обаче все още няма книжка, Гери все още се вози на седалката до шофьорската. За в бъдеще тя си пожелава да залегне по-сериозно над листовките и съвсем скоро да може сама да се придвижва с новата си придобивка. Творческите й планове включват излизането на два нови проекта, сред които и дует с рапъра Явор Янакиев, по-известен като 100 кила.