За приключенията и перипетиите по време на снимките на най-новото си видео “Лято, слънце, море” и за нещата от живота Нелина разказа с много вдъхновение в предаването “На кафе”, където бе специален гост тази седмица. Успехът на новата песен истински я радва и й носи много хубави емоции това лято.

“Този път освен, че всичко се получаваше лесно, дадохме и много жертви, като че ли. Всички участваха с цялото си сърце и с толкова много положителна енергия, бяха суперстриктни. Нещата се получиха даже по-добре от очакваното.”

Нелина разказа, че за една от мъжките роли е поканила Димитър Господинов - Гупса, от “Фермата”. Певицата признава, че много го е харесала в реалити формата и че са приятели и извън сцената. Затова му е предложила да се снима в клипа, той се съгласил веднага, а резултатът е безупречна актьорска игра.

Нелина сподели, че на 27 юли ще пее в Павликени на благотворителен концерт за лечението на 23-годишния Йордан Петров. Това е втори случай, за който пее в Павликени в разстояние на две години. Нелина е много щастлива, че с колегите й са успели да помогнат с първата инициатива миналата година и детето вече е излекувано.



Не бе пропусната и темата за нейния пораснал син Кристиян, който вече е в шести клас. Нелина не скри, че най-новото му увлечение е футбол, по който е запален от близо една година.

“Много е хубаво, защото се събират в училищния двор и ритат по 2-3 часа всеки ден. Аз съм на мнение, че за всяко дете е много важно да спортува, защото в тази възраст, когато тепърва се развиват, е хубаво мускулите да са в тонус, изобщо да имат здравна култура. Мога да кажа, че Кристиян е добър, той се е насочил да става вратар. Много добре му се отразява спорта, аз съм много доволна.”

За финал Нелина показа и завидни умения в кухнята, където приготви тутманик с овесени ядки, който освен вкусен, е много здравословен и в нейното семейство честичко го похапват.

Източник и сн.: Planeta.tv