Шефката на „Визаж” Евгения Калканджиева избра нестандартно място за старт на лятната си ваканция - Авиньон.

Идеолог на пътешествието им до Франция е писателят Любомир Милчев-Денди, чиято приятелка Ирина Делина се включва в местния театрален фестивал с „Аз, Жустин и неволите на невинността”.

За да я подкрепят морално и патриотично, Жени и Денди се сляха с колоритната тълпа в подножието на Папския дворец, за да раздават флаери за спектакъла от пазарска количка. Самата актриса се пошегува във „Фейсбук“, че трябва да наеме хеликоптер и да атакува гостите на градчето от небето, за да привлече по-успешно вниманието им.

Извън тази промоактивност Калканджиева и компанията й са се потопили изцяло в артистичната джунгла на Авиньон. Шестата по красота в света пусна клипче, в което прави първи стъпки в салсата посред нощ на фона на Konga, класиката на Глория Естефан. Захарните феи, раздаващи сладкиши на децата, колиритни мимове, сирени в ефирни одежди и изпълнения върху мотор, тунингован с перкусии са част от героите, впечатлили Жени.

„Критическият трибунал на театралния фестивал в Авиньон. Не бяха убедителни и тръгнахме да търсим вино”, написа тя и под кадър с журито и не след дълго приятелите й разбраха, че с Денди събират слънчеви лъчи на чаша розе с двора на къщата, в която са отседнали.