От няколко седмици Рут Колева лети в небесата от щастие.

Поводът са пеперудите, които пърхат в корема й. Ексцентричната певица е влюбена до уши и си стиска палци най-накрая този мъж да се окаже любовта на живота й.

Дъщерята на шефа на шанги-федерацията Неделчо Колев саминка призна, че е от съвсем скоро с мистериозния мъж и се запознали в риалити формат. Най-вероятно е имала предвид "Звездни стажанти", чийто първи сезон приключи наскоро.

"Той работеше в предаването. Чувствам този мъж много специален в моя живот", изпусна се певицата, без да навлиза в подробности за самоличността на въпросния господин.

ПИК повдига завесата около гаджето на Рут. Тези дни папараци засякоха бившата червенокоста и настояща блондинка в центъра на София. Най-напред звездата попадна в обектива ни, въврейки сама, докато разговаря по телефона. Щастливото изражение на лицето й загатна, че най-вероятно в този миг чува в ушите си гласа на своя възлюбен.

Малко по-късно се появи и самият той. Мъжът до Рут е на видима възраст около 45 години, с прошарена коса и брада тип катинарче, които обаче не го застаряват, а точно обратното - правят го някак по-привлекателен за дамското око. По силно изразените му прасци пък стана ясно, че гаджето на Рут спортува. Може би е бил бивш футболист...

След като се отби в столичен магазин, двойката се качи на автомобила на господина, който или има врагове, или не е сред мъжете, които треперят над колите си. С просто око се вижда, че цялата лява половина на превозното му средство е надрана с остър предмет.