Талисманът на Евро 2016 се оказа съименник на секс играчка. Френският Супер Виктор е момче, което обича да играе футбол със своите приятели. Малкият супергерой е облечен в цветовете на знамето на Франция, с №16 на фланелката. Той притежава невероятни сили и "може да лети благодарение на магическите си обувки".

Другият Супер Виктор притежава различен вид специална сила. Секс играчката представлява супер реалистичен 25-сантиметров вибратор, произвеждан в Китай и продаван по целия свят. Неговата цена е 95 паунда в секс шоповете на Острова, пише .

Интересно, за какво ли са си мислили французите, докато умували върху името на талисмана на Евро 2016. Супер Виктор бе избран след онлайн допитване, в което се включиха 107 790 човека, което е над десет пъти повече от гласувалите за името на талисмана на Евро 2012.

Останалите възможни имена за талисмана на европейското във Франция бяха Голикс и Дриблу. За Супер Виктор гласуваха 51 781 души, за Гоаликс - 29 331 души, а за Дриблу - 26 678 потребители.